ADUNĂ PUNCTELE PENTRU MINGILE DE COLECȚIE SEMNATE DE G.HAGI SI G.POPESCU
65% REDUCERE
+ MII DE PREMII PRIN TRAGERE LA SORȚI
Petrom face echipă cu Hagi și Popescu și invită toată România la mișcare în natură.
Înscrie un bon fiscal / nefiscal în valoare de minimum 100 lei cheltuiți în stațiile Petrom și poți câștiga mii de premii prin tragere la sorți.
ÎNSCRIE-TE AICI:
Telefon:*
ID Tranzacție:*
Înscrie întregul număr de tranzacție exact așa cum apare pe bon, inclusiv caracterele speciale de tip “/”, ca în acest exemplu.
*Câmpuri obligatorii.
Mingi de colecție semnate de Gică Hagi și Gică Popescu
În stațiile Petrom, găsești o colecție de mingi de fotbal cu autograful marilor sportivi, numai bune pentru jocuri în familie și scheme de dat share.
Adună punctele bonus primite când alimentezi sau cumperi de minimum 30 lei în stațiile Petrom între 15 iulie - 25 august 2020, completează talonul cu 7 puncte bonus și ia-ți una dintre cele trei mingi de colecție la preț promoțional.
MINGI DE COLECȚIE SEMNATE DE G.HAGI ȘI G.POPESCU
Preț întreg: 99,99 lei/buc.
3499 LEI/BUC.
+7 puncte bonus
65% reducere
POMPĂ PENTRU UMFLAT MINGEA
999 LEI
La fiecare 7 puncte bonus adunate poți achiziționa una dintre cele trei mingi de colecție la preț promoțional, cu o reducere de 65%. Promoția se desfășoară în perioada 15 iulie 2020 – 25 august 2020, în limita stocului disponibil. Fiecare bon fiscal în valoare de minimum 100 lei poate fi înscris pe site în tragerea la sorți pentru un rucsac kit de picnic sau un set de mini porți fotbal. Valoarea totală estimată a premiilor oferite prin tragere la sorți este de 398.430 lei, TVA inclus. Regulamentul complet al promo­ției este disponibil oricărui solicitant în toate sta­țiile Petrom participante și pe www.petrom.ro/lafirulierbii. Produsele din imagine sunt cu titlu de prezentare.